Het Greto-team

Een echt topbedrijf heeft ook een echt topteam nodig en dat is precies wat Garage Greto heeft. Wij vinden dat onze klanten mogen weten met wie ze te maken hebben en daarom stellen wij onze werknemers op deze pagina even rustig aan u voor.

ToonToon
Bijnamen: De Godfather van Greto, de nestor, de leermeester.
Ervaring: Toon heeft ruim 40 jaar ervaring als automonteur en schadehersteller. Hij is de eigenaar en oprichter van Garage Greto.
Pas op voor: Zijn drang om te helpen. Voor je het weet staat Toon thuis je gordijnen op te hangen, een mooi terras voor je te bouwen of je koelkast leeg te drinken.
Hobby’s: Voetbal, reizen, genieten van de natuur en klussen. Klussen? Ja, klussen. Toon heeft buiten zijn werk om altijd meerdere projecten lopen, van het aanleggen van een tuin tot het bouwen van een camper, je kunt het zo gek niet bedenken. Als hij maar niet hoeft stil te zitten.
Leeftijd: Enorm oud, maar je ziet het er niet aan af, toch?

 

AmarAmar
Taakomschrijving: Chef monteur. Amar is op de hoogte van de laatste snufjes op autogebied en alle moderne computerprogramma’s die bij het repareren van auto’s komen kijken zijn voor hem geen enkel probleem.
Karakter: Altijd vrolijk, netjes en gemotiveerd. Amar is een liefhebber van auto’s die ook in zijn vrije tijd graag blijft sleutelen. Hij heeft het dan ook van de beste geleerd, wil Toon ons doen geloven…
Hoe kwam Amar bij Greto?: Ooit, heel lang geleden, als stagiair. Hij had al snel een bijzondere klik met Toon, die hem op sleeptouw nam en alle snufjes van het vak leerde. Inmiddels is Amar een absolute topmonteur die anderen dingen leert. Hij werkt al bijna 10 jaar voor Greto, de tijd vliegt.

 

PeterPeter
Bijnaam: De APK-man
Ervaring: Net als eigenaar Toon is Peter een ervaren rot. Hij bouwde jarenlang LPG-installaties en is nu APK-meester bij Greto. Een pure vakman!
Karakter: Dat wil je niet weten… Nee, gekheid. Peter staat altijd klaar voor de klanten en is nooit te beroerd om een praatje te maken. Hij is dan ook een graag geziene persoonlijkheid bij onze klanten.
Hobby’s: Voetbal, maar vooral het genieten van het goede leven met zijn grote liefde en zijn kinderen.

 

LukasLucas van Garage Greto
Bijnaam: We zijn al blij dat we zijn voornaam kennen…
Ervaring: Lukas is een beginnend automonteur. Net als Amar is hij via een stage bij Greto begonnen en wordt hij nu opgeleid tot één van de beste monteurs van Breda. Maar eigenlijk is hij dat al wel, toch?
Pas op voor: Zijn muzieksmaak? Nee, we weten het niet. Eigenlijk is Lukas gewoon een enorm aardige jongen. Een gewaardeerde kracht bij Greto, zonder meer!
Karakter: Netjes en beleefd. Zie je hem wat vaker en leer je hem echt kennen, dan komt Lukas los en kom je niet meer van hem af. Dit interview hebben we dan ook maar snel afgekapt. Er is vanavond voetbal op televisie Lukas, doei!

 

donkerder