Over ons

Wie zijn wij

Garage Greto opende in 1987 zijn deuren in de Kwekerijstraat in Breda. In 1999 werd er aan de nieuwbouw begonnen, waarop in 2001 verhuisd werd naar Weidehek 97. Op die vestiging is het bedrijf inmiddels alweer vijftien jaar zes dagen per week actief.

Garage Greto heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in Breda. Het is een universeel bedrijf dat alle merken auto’s repareert tegen zeer scherpe tarieven, zonder dat het ten koste gaat van de service en kwaliteit. Ook is het bedrijf gespecialiseerd is het uitdeuken van schade en het spuiten van auto’s. Greto levert bovendien uw zomer- en winterbanden tegen zeer voordelige prijzen en slaat uw winterbanden in de zomer ook nog voor u op!

In- en verkoop

Garage Greto is behalve specialist in reparaties ook een bedrijf dat gebruikte en nieuwe auto’s in- en verkoopt. Het bedrijf beschikt over een steeds wisselende voorraad occasions met APK-keuring vanaf 500 euro. Bovendien is het mogelijk uw eigen auto in te ruilen of te verkopen aan Greto. U bent altijd welkom een keer naar de collectie te komen kijken en zult hierbij begeleid worden door een deskundige medewerker van het bedrijf.

Campers en bedrijfsbussen

Garage Greto biedt u niet alleen goedkoop onderhoud en aantrekkelijk geprijsde occasions, wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van bedrijfsbussen en campers. Door onze hoge loods en kwalitatief goede werkbruggen kunt u uw camper of werkbus met een gerust hart afleveren bij onze garage. Wij kijken het voertuig vervolgens volledig na en voeren alle noodzakelijke reparaties met veel precisie en kunde uit.

Eigenaar

Amar is  de  eigenaar van Garage Greto. De ervaren monteur is zes dagen per week aanwezig en zorgt ervoor dat de service altijd piekfijn in orde is. Ook niet onbelangrijk om te vermelden, is dat Amar leermeester voor het kennis- en opleidingsinstituut van de mobiliteitsbranche INNOVAM is. Garage Greto geeft elk jaar stagiairs de kans kennis te maken met het vak onder leiding van het ervaren personeel.

RDW innovam ca8d99eb3f-cee6c26dd7e6d527a12d8bb3cf87910f